Natura Sealing d.o.o.

Stegne 35, Ljubljana

 

041 675 509

 

01 511 3770

01 511 3775  (fax)

info@naturaseal.eu

Pri varjenju, rezanju in odprtem plamenu

Zahtevna vroča dela ,ki morajo biti kvalitetno izvedena tudi v najtežjih delovnih pogojih,kot so vročina,sevanje,špricanje tekoče kovine,svetlobni blisk,plini in prah ter pogosto višina oz. težki delovni položaj, pravgotovo spadajo med najbolj zahtevna človekova opravila, saj so izvajana v izredno težkih delovnih pogojih na eni in hkrati izpostavljena veliki odgovornosti na drugi strani. (kvaliteta zvarov..) Zato pri osebni zaščiti varilca oz.izvajalca vročih del ne sme biti kompromisa, saj je počutje in zdravje delavca najmanjša in najboljša investicija za kvalitetno izvedbo del.

V Naturi Seal se tega dejstva dobro zavedamo, zato so naši artikli za osebno zaščito narejeni samo iz najboljših materialov kar se jih da dobiti na trgu ter  konstruirani s tesnim sodelovanjem uporabnikov.

izdelujemo visoko sposobne več slojne termične zaščite, narejene iz ojačanih karbonskih vlaken v kombinaciji z aramidnimi ognje odpornimi platni, kar predstavlja superiorno zaščito pred vročimi delci, tekočo kovino in odprtim plamenom, ter pomeni veliko varnost za izvajalce vročih del in lastnikov inventarja. Zaščite so mehke, prilagodljive in hkrati vzdržljive z nekajkrat daljšo življensko dobo v primerjavi z klasičnimi zaščitnimi materiali.
 
 
 
Predpasniki   Jakna
     
 
Rokavi   Rokavice
     
   
Kapuca   Gamaše
     
 
Perilo   Podkapa
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke