Natura Sealing d.o.o.

Stegne 35, Ljubljana

 

041 675 509

 

01 511 3770

01 511 3775  (fax)

info@naturaseal.eu

O podjetju in poslanstvu 
Na osnovi bogatih in dolgoletnih (20 let) izkušenj iz področja jeklarske, aluminijske, papirne ,kemične in farmacevtske industrije ter energetike, ponujamo optimalne inovativne rešitve oziroma kvalitetno izdelane artikle iz modernih ekološko sprejemljivih materialov, vrhunskih kvalitet.
                                                                        
 
Dolgoletne proizvodne izkušnje krojaških in tapetniških mojstrov nadgrajene z ambicioznostjo, znanjem in rednim spremljanjem razvoja najmodernejših materialov in tehnologij,ter uporaba le teh v proizvodnji, so garancija za kvaliteto naših artiklov.

Naše poslanstvo je uvajanje novih modernih materialov inovativnih konstrukcij v tehnološke procese za doseganje optimalnih rezultatov investitorja in zaščito ljudi ter okolja.

Strast inovativnega razmišljanja in delovanja, uresničevanje osebnih ciljev,zadovoljstvo in navdušenje naročnikov,veselje do dela in ustvarjanja ter odgovornost do bodočih generacij, so tisti motivi,ki nas ženejo naprej do novih vsebin in uspehov.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke