Natura Sealing d.o.o.

Stegne 35, Ljubljana

 

041 675 509

 

01 511 3770

01 511 3775  (fax)

info@naturaseal.eu

Zaščita osebja


Izdelava optimalne osebne zaščitne opreme pri vročih delih in metalurških procesih ,kjer ne sme biti kompromisa, zahteva uporabo najboljših materialov in tesno sodelovanje uporabnika z proizvajalcem.

Večurno el. obločno varjenje ,plamensko rezanje, dela blizu taline z 1300 - 1600 C in podobno, predstavljajo sam vrh najbolj zahtevnih del,kjer je visoko kvalitetna zaščita delavca ne samo nujna ampak tudi ekonomična.

Zato v Natura Seal za te izdelke uporabljamo samo najboljše karbonsko,aramidne materiale,skrbno načrtovane skupaj z uporabniki in izdelane v skladu z evropsko zakonodajo in certificirane pri priglašenem EU organu No.120.

Vsi uporabljeni materiali ustrezajo evropskim standardom za uporabo pri zaščiti osebja pred visokimi temperaturami in so narejeni izključno pri priznanih evropskih oz. ameriških proizvajalcih.

 
Pri varjenju, rezanju in odprtem plamenu   Pred vročo talino
     
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke