Natura Sealing d.o.o.

Stegne 35, Ljubljana

 

041 675 509

 

01 511 3770

01 511 3775  (fax)

info@naturaseal.eu

Zaščita okolice in opreme


Vroča dela v občutljivih delovnih okoljih nedvomno predstavljajo veliko nevarnost za nastanek požara in so žal mnogokrat izvajana brez zadostne preventivne zaščite,ki bi lahko ob relativno majhnem finančnem vložku, preprečila veliko materialno škodo.

V Naturi Seal izdelujemo visoko sposobne več slojne termične zaščite, narejene iz ojačanih karbonskih vlaken v kombinaciji z različnimi ognje odpornimi platni, kar predstavlja superiorno zaščito pred vročimi delci, tekočo kovino in odprtim plamenom, ter pomeni veliko varnost za izvajalce vročih del in lastnikov inventarja. Zaščite so mehke, prilagodljive in hkrati vzdržljive z nekajkrat daljšo življensko dobo v primerjavi z klasičnimi zaščitnimi odejami.

Hkrati ponujamo tudi osnovne variante zaščitnih odej, narejene iz enega ali več slojev kvalitetnega silika platna dodatno zaščitenega z visoko temperaturnim premazom.

Vsi uporabljeni materiali ustrezajo mednarodnim standardom za uporabo pri visokih temperaturah in so narejeni izključno pri priznanih evropskih oz. ameriških proizvajalcih.

 
Pri varjenju, rezanju in odprtem plamenu   Pred vročo talino
     
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke